9.7/10 (NOTA BESTCHAT)
Product is rated as #3 in category Plata la Zi
Te asteptam in echipa Paradiz – Studio Videochat Iasi, care este formata din peste 60 de colege, 10 admini, 3 tehnici si multi altii. Unul din principalele motive pentru care am format acest studio de videochat din Iasi, este dorinta comuna de a trai mai frumos.
TRANSPARENTA
10
PROCENT OFERIT
10
BONUSURI OFERITE
9.2
MEDIU DE LUCRU
9.4
INCREDERE
9.8
PROS:
 • Bonusuri multiple
 • Sedinte foto gratuite
 • Cursuri gratuite de engleza si franceza
CONS:
 • Nu se accepta baieti/barbati
 • Nu se accepta cupluri

DESPRE PARADIZ

Te asteptam in echipa Paradiz – Studio Videochat Iasi, care este formata din peste 60 de colege, 10 admini, 3 tehnici si multi altii. Unul din principalele motive pentru care am format acest studio de videochat din Iasi, este dorinta comuna de a trai mai frumos. Totodata, suntem aici datorita comunitatii, cea care avea nevoie de prezenta unui studio profesional de videochat Iasi pe piata, in care modelele sa aiba sansa de a evolua si de a lucra relaxat.

 

DE CE TREBUIE SA ALEGI PARADIZ?

Despre videochat ai auzit probabil deja de la prieteni, din presa sau de pe Internet, de aceea dorim sa-ti oferim toate detaliile corecte, urmand ca tu sa-ti formezi singura o parere si sa iei o decizie.
In 2019 am castig premiul pentru Cel mai Profesional Studio de Videochat.

 

AVANTAJE PARADIZ

 • Legalitate
 • Confidentialitate
 • Consiliere imagine
 • Training si suport tehnic
 • Sustinere credite
 • Cursuri de engleza si franceza gratuite

Pentru ca orice inceput este dificil, suntem alaturi de tine in indeplinirea dorintelor mici si mari. Spune-ne ce planuri de viitor ai si vino sa discutam! Suntem siguri ca putem gasi o solutie.

RECENZII MODELE PARADIZ

Credeam că voi fi mereu săracă, mă uitam la alții cum reușesc să aibă tot felul de lucruri, să nu se plângă de viață, așa cum o făceam eu, însă am înțeles că mai trebuie ca și eu să mișc lucrurile în direcția care trebuie. Așa că m-am apucat de videochat fără să spun nimănui. Am venit la Paradiz pentru că mi-am zis că sigur voi avea parte de discreție, de un loc de muncă respectat și cu oameni care te pot susține. Și așa a și fost. Sunt doi ani de când sunt model de videochat, s-a schimbat viața mea la 180 de grade. Chiar mă bucur că am făcut această alegere.
AnaAna
Ce înseamnă Paradiz pentru mine? Acasă, nu doar un loc de muncă. N-aveam unde să stau când am ajuns la Paradiz, mi s-a oferit cazare, comisionul e foarte ok, n-am cum să mă simt altfel decât bine. Chiar cred că aici m-am regăsit din toate punctele. În sfârșit, am o familie pe care mă pot baza și mi s-a dovedit asta. Ce le-aș spune fetelor care vor să încerce videochatul? Să nu le fie teamă. Să aibă încredere în ele și să aleagă ce le este mai bine pentru ele
IoanaIoana
Eram așa tânără atunci, încât acum îmi dau seama că a fost o nebunie curată. Câștigam la 19 ani și 5000 de euro pe lună, bani foarte mulți, alții îi fac într-un an poate. Te fură banii, chiar dacă spunem că nu e așa. Eu am început să călătoresc, nu prea mi-a păsat de școală, am făcut, totuși, o postliceală mai târziu. Am tot ce îmi doresc, pe bune acum, mai tot din ceea ce am, am făcut eu, prin munca mea. E cea mai mare satisfacție. La Paradiz am liniște de vreo 5 ani. Adică am ajuns în punctul în care îmi permit să trec pe la studioul de videochat doar când simt eu că trebuie, avem o colaborare faină la care n-aș putea renunța.
DianaDiana

INTREBARI FRECVENTE

IN CE CONSTA INTERVIUL


Intr-o discutie deschisa intre tine si managerul studioului. Iti prezentam avantajele si termenii de lucru la Paradiz, te incurajam sa adresezi toate intrebarile legate de videochat si angajare si te lasam pe tine sa decizi daca echipa noastra este cea in care te vei simti cel mai bine.

CE FORMA CONTRACTUALA VOI AVEA?


Vei lucra pe baza de contract de munca pe o perioada nedeterminata. In contract nu este precizat faptul ca tu faci videochat.

OFERITI BONUSURI?


La Paradiz recompensam corectitudinea si performanta. In acest sens, am organizat o tombola lunara cu premii in bani, pentru modelele care au cele mai multe sesiuni online. Totodata, o data la 3 luni, oferim cadouri (bijuterii cu diamante, ceasuri si parfumuri exclusiviste) fetelor care s-au remarcat prin corectitudine sau performanta financiara.

POT SA LUCREZ DE ACASA?


Nu. Pentru a reusi sa faci performanta, este necesar sa lucrezi in conditii profesionale (aparatura, decor) si sa ai suport tehnic in permanenta. Lucrand acasa nu ai aceste facilitati, tocmai de aceea, daca iti doresti sa lucrezi la Paradiz, te invitam la studio.

POT SA FAC VIDEOCHAT DACA NU STIU O LIMBA STRAINA?


Videochatul se bazeaza pe construirea de legaturi virtuale cu membrii tai. Pentru aceasta trebuie sa te poti exprima bine, macar la nivel conversational. Daca nu stii nicio limba straina (preferabil engleza sau franceza), Paradiz iti pune la dispozitie cursuri de limbi straine sustinute de o doamna profesoara angajata in studioul nostru. Cursurile sunt gratuite.

Informatii suplimentare: Paradiz

An infiintare studio

2003

Avantaje

Access SPA, Cazare gratuita, Sedinte foto-video, Sedinte hair-style si makeup, Transport gratuit

Bonusuri

Bonus Angajare, Bonus Apartament, Bonus Masina, Bonus Vacanta

Modele acceptate

Femei, Lesbi

Orar de munca

Fara program fix, Part-time, Program 4 ore, Program 6 ore, Program flexibil

Tip activitate

Videochat adult, Videochat non-adult

Tip angajare

Contract colaborare (PFA), Contract de munca, Contract de servicii, Fara contract

Cicluri de plata

Plata la 2 saptamani, Plata la zi, Plata lunara

Procent de castig

50%, 65%

Videochat de acasa

Da

Fotografii: Paradiz

1.6 din 5
3
0
6
6
38
Scrie recenzie
Toate Recenziile Cele mai utile recenzii Recenzii Pozitive Recenzii Negative
 1. Angela

  Numai reclamă e de ăștia de la Paradiz!! Mincinoși ordinari, nu mi-au dat bonusul de angajare pentru că au zis că nu știu engleză și nu pot să investească așa în orice fată. Niște mincinoși ordinari la Paradiz!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 2. Aurica

  Mare grijă să aveți cu Paradiz!! Îți promit bonus de angajare, dar sunt de 3 luni la ei și nu am văzut nici un ban. Te mint ca vor să vadă cum evoluezi și că vei peimi ca bonus mult mai mult, dar nu e așa. O colegă care a plecat, mi-a zis că e doar o vrăjeală gogonată asta cu bonusul de angajare la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 3. Aurora

  Mi-am primti bonusul de angajare de la Paradiz când am amenințat că plec la alt studio concurent de videochat. Dacă nu spuneam nimic, cu siguranță se făceau că plouă.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 4. Aura

  Dezamagitor la Paradiz!! Ei știu că noi facem videochat pentru bani și nu îți dau bonusul de angajare ca să te lungească să stai la ei. Cea mai bună strategie ca să-l primești e să te prefaci că vrei să pleci să faci videochat în altă parte. Rușine pentru reclama și imaginea pe care o aveți în oraș. Nu Paradiz!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 5. Bliss

  E amuzant că la câți bani au ăștia de la Paradiz, îți dă bonusul de angajare în rate, pe 3 luni, ca la bancă )) măcar de-ar spune asta de la început. Nu știu ce să mai facă ca să nu te plătească.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 6. Bianca

  Șefii de la Paradiz fac atâția bani cu modelele lor pentru că le pun să se dezbrace complet în fața camerelor. Prietena mea cea mai bună face videochat la ei și e rușinată să scrie prin ce trece. I-am zis să meargă la Poliție, dar îi e frică. Să vă închidă! Asta meritați, Paradiz!!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 7. Katy

  Eu am plecat de la Paradiz după 5 luni. Povestea stă în felul următor: au văzut că ne înșelegem, glumim, devenim „prieteni”, apoi șeful a început să-mi arunce pastile că dacă vreau să fac bani în videochat trebuie să ofer mai mult, să arăt mai mult. Nu-mi impunea, dar îmi tot bătea apropouri până când într-o zi mi-a zis că strică prietenia cu mine dacă nu încep să mă dezbrac în fața camerelor. Am început să mă panichez, să plâng și m-a trimis acasă ca să nu mă audă colegele. A doua zi mi-am dat demisia și nici măcar nu mi-a dat banii pentru zilele muncite. Foarte nesimțit patronul de la Paradiz, să fugiți de studioul ăsta!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 8. Corina

  Eu înțeleg că Paradiz e un studio de videochat și uneori trebuie să te pui în anumite sitații nu prea comode, dar să te oblige să stai dezbrăcată în fața camerei, deși clienții nu ți-o cer?!?!?!? Deja e nesimțire curată!!! Paradiz nu mai știu ce să facă pentru bani. Nu veniți la Paradiz, e cea mai mare greșeală.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 9. Carla

  Regret din tot sufletul ca am ales Paradiz ca prim studio la care sa fac videochat! La interviu m-au pus sa ma dezbrac in lenjerie intima ca sa vada cum arat si daca risca sa piarda bani cu mine. De la interviu!!!!!! Mi-au facut o impresie foarte proasta despre domeniul asta. Voi mai incerca poate si la alte studiouri, acum vreau sa uit de experienta cu Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 10. Catalina

  La început, trainerii de la Paradiz te lasă să faci videochat în stilul tău, îți spun că totul e bine, că te pricepi. Apoi, când își dau seama că dai de gustul banilor, vin cu reguli cum că trebuie să te dezbraci complet, că altfel nu se fac bani și că toate fetele fac asta fără să le spună nimeni. Niște ordinari scârboși la Paradiz!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 11. Daiana

  Dacă lucrezi peste 12 ore și le aduci bani, șefii de la Paradiz te lasă în pace. Dacă nu, încep să te certe de cum intri pe ușă, te fac incapabilă și vin cu acuzații false cum să-ți iei clienții în privat acasă și că îi furi. Te joacă psihic șefii de la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 12. Dalila

  Am plecat de la Paradiz după 2 luni pentru că nu am putut să mai suport vorbele urâte și reproșurile din partea managerului. Nu înțeleg de ce se comportă așa cu noi, când totul ar trebuie să fie pace și armonie ca să facem împreună cât mai mulți bani. Nu recomand Paradiz nimănui.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 13. Denisa

  Ca să reziști la Paradiz trebuie să ai nervi de oțel sau să fii mai nesimțită decât echipa. Șeful se comportă ca la grajd cu tine, colegele numai cu nasul pe sus și te analizează mereu ca nu cumva să arăți mai bine decât ele. Eu nu m-am simțit deloc ok cât am făcut videochat la Paradiz. Să aveți grijă ce studio alegeți, fetelor!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 14. Dana

  Cu mine nu și-au permis asta, dar managerii de la Paradiz se comportă ca naiba cu modelele lor. Mereu țipă la ele că nu fac bani, le taie din salariu și le amenință că le dau afară pentru că-și iau clienții în privat acasă. Paradis bagă teroare în săracele fete.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 15. Daniela

  Comportament de 2 lei de la oamenii din Paradiz. Nu te respectă, îți vorbesc arogant și cum te-au prins că ai greșit nu încearcă să te înțeleagă, încep să țipe la tine și să te amenințe că te dau afară și rămâi fără bani.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 16. Eva

  La Paradiz sunt camere de tot râsul, doamne ferește! Pe net sunt altele sau sunt editate, la interviu îți arată una-două care sunt camerele unde mai stau ei și alea sunt vis, dar restul… muncești în condiții teribile, vă spun că am făcut videochat la ei 1 an aproape.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 17. Eugenia

  Cele mai jegoase camere la Paradiz sunt. E al treilea studio în care fac videochat și vă zic sincer că este super multă mizerie, mâncare și ambalaje pe jos. Trebuie să-ți faci tu curat înainte să te loghezi. De toată jena Paradiz, oribil.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 18. Esmeralda

  Aveți grijă că la Paradiz sunt cei mai mari mincinoși! Pozele de pe net nu sunt reale!!! Te pun să lucrezi în camere urâte, cu tapet rupt, îți cade de pe pereți când ești pe cameră și te faci de tot râsul, am pățit asta și a fost un moment super penibil că m-am speriat, iar clientul a început să râdă. Paradiz are o groază de bani, dar nu investește nimic în camere.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 19. Elena

  Dacă vii la interviu la Paradiz îți arată o cameră și atât. Mie mi-au zis că în celelalte se face curățenie și nu putem intra. Mi s-a părut fain, că sunt stricți cu curășenia. Când m-am angajat, m-am speriat. Erau camere normale, de garsoniere, ca în cămine la facultate gen și mai era și mizerie groaznică. Cei mai mari mincinoși la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 20. Flori

  O dată au ieșit doi gândaci cât eram la Paradiz. Ca să vă dați seama ce e în camerele lor. Sub pat e toată mizeria adunată de femeile de servici, sunt acolo degeaba, nu înțeleg. Nu sunt bune condițiile la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 21. Florina

  Sunt model de 7 luni la Paradiz, dar nu am auzit de nici o petrecere. La început sunt puse niște modele să te mintă că vai ce se distrează ei și ce petreceri încing, dar se pare că nu e așa. Nu știu ce să îți mai zică ca să te aducă la ei.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 22. Florentina

  Au organizat o dată o petrecere la Paradiz și le-au chemt doar pe fetele care sunt mai vechi și fac bani mulți. Șeful a zis că asta e motivație pentru noi ca să muncim mai mult.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 23. Geanina

  La Paradiz se fac petreceri și vacanțe ascunse. Le cheamă doar pe o parte dintre modele ca să ne certăm după. Nu acceptă priteniile între noi ca să nu vorbim despre câte nesimțiri fac șefii pe spatele nostru.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 24. Gaby

  La interviu la Paradiz nu stiu ce sa iti mai faca si cate sa iti mai promita numai ca sa vii la ei. Te lasa cateva saptamani sa te obisnuiesti si sa dai de gustul banilor, apoi isi arata adevarata fata: nu exista petrecerile alea grandioase, vacante nici nu discutam, iar bonusuri dau doar fetelor mai vechi, desi si noi care suntem de cateva luni muncim pe branci.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 25. Gilda

  Au organizat sefii de la Paradiz o petrecere privata, dar si-au adus toti prietenii scarbosi acolo ca sa se uite la noi si sa ne combine. Ne faceau avansuri, iar daca refuzam sa bem ne injurau. Parca eram escorte. Am plecat de la ei dupa o saptamana ca s anu ma recunoasca pe strada.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 26. Ilona

  Cea mai urata experienta pe care am avut o la Paradiz a fost cu trainerii aia jegosi. Faceau din adins sa ma atinga, gen glumeau ei. Ma simteam ca intr-un bordel, veneau pe rand sa o vada „pe fata noua”. Nu ma invatau nimic, doar imi povesteau ca ei au bani si masini… wtfff

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 27. Irenne

  Nu am castigat nimic in prima luna la Paradiz pentru ca nu erau trainerii prezenti. Trebuia sa vin can voiau ei, adica seara cand nu era mai nimeni in studio. Imi era frica sa fac asta, asa ca nu veneam si din cauza asta nu ma descurcam cu site urile lor si aparatura.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 28. Irina

  Nu se ocupa deloc de tine trainerii de la Paradiz. Iti arata 5-10 minute cum se deschide o parnaie de calculator si dupa pleaca. Noroc de o colega cu care ma inteleg bine si mi-a explicat ea cum ar trebui sa ma comport, cum sa ma loghez si etc. Neprofesionisti Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 29. Iza

  Trainerii de la Paradiz sunt acolo de fapt ca sa scoate tot felul de chestii personale de la tine si sa le intoarca impotriva ta. Aveti grija cu cine vorbiti de la Paradiz, cel mai bine e sa stai retrasa si sa nu le dai detalii despre prieteni, familie ca dupa te santejeaza.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 30. Ionica

  Noroc ca mai facusem videochat acasa, ca trainerii de la Paradiz sunt intr-o ureche. Stau cu tine jumatate de ora apoi le spun sefilor ca esti pregatita. Si din cauza asta nu faci bani. Nu-s buni de nimic oamenii din Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 31. Karla

  Sedintele foto de la paradiz parca sunt pentru revistele porno. Vin tot felul de oameni pe acolo si se baga in seama, iti zic ei cum sa stai. Daca ai forme, te pun s ate dezbraci si sa pozezi indecent. Nu recomand Paradiz ca studio de videochat! Ei vor altceva de la tine de fapt.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 32. Kemalia

  Am discutat cu colegele mele de la Paradiz si toate ne simtit exploatate cand trebuie sa pozam pentru ca iti dau o lenjerie minuscula si transparenta si iti cer sa pozezi cu jucarii si obiecte sexuale. Fotografii sunt niste libidinosi, si nu am incredere ca pozele alea raman doar in studio.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 33. Lora

  Cand te pregateste pentru sedinta foto, echipa de la Paradiz cica cheama niste specialisti ca sa te invete cum sa pozezi sexy. E o minciuna cat capu lor de mare. Vin niste scarbosi si balosi care vin sa te atinga, ei zic ca te aseaza la poze, dar e un pretext ieftin. Sa fugiti de Paradiz!!

  DE AJUTOR(1) IRELEVANT(0)You have already voted this
 34. Lenuta

  Echipa de la infrumusetare de la Paradiz parca te pregatesc de circ. Te macheaza foarte strident si te coafeaza ca la nunta. Arati ca o paiata in fata camerelor. Nu mai zic echipa foto, care te exploateaza si te descurajeaza ca nu esti buna, ca nu esti fotogenica. Cum sa fii fotogeanica cu kilogramul ala de machiaj pe fata??!?!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 35. Lorelai

  Echipa de fotografi de la Paradiz ca si seful: libidinosi, vorbesc urat si porcos, te ating mereu sa vada daca esti bine la corp, te descurajeaza ca trebuie sa iti faci operatii. Nu e un loc de munca sanatos pentru psihic la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 36. Loredana

  Așa și așa la Paradiz. În sensul că se fac bani frumoși, dar oamenii de acolo sunt niște aroganți, nu te invață nimic, trebuie să te descurci singură cu tot. În schimb foarte faine ședințele foto, omaneii sunt profesioniști la capitolul ăsta.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 37. Lavinia

  Eu nu prea am făcut bani la Paradiz, au site-uri cam slabe, nu intră nimeni. Dar camerele sunt luxoase și curate, e un mediu plăcut de muncă.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 38. Luana

  Dacă șefii nu te-ar pune să te dezbraci în fața camerelor, Paradiz ar fi cel mai fain studio de videochat din oraș. Echipa de înfrumusețare e faină tare, iar petrecerile mișto. Urată partea cu dezbrăcatul, cer cam mult de la tine, te obligă practic.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 39. Mirela

  Părțile bune la Paradiz sunt că oamenii se interesează să-și meargă bine, să te simți confortabil să să nu-ți lipsească nimic. Dar la interviu mi-au promis cursuri de engleză, pentru că nu știu să o vorbesc, doar să o scriu. Și acum mi-au zis să stau doar la scris, că nu are rost să-mi plătească cursurile și după să mă duc la alt studio să fac bani. Urât.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 40. Mihaela

  Super faine camerele la Paradiz, colegele sunt minunate si ne intelegem bine, doar ca nu prea se fac bani si asta e frustrant pentru te astepti sa ai multi bani daca lucrezi intr un videochat.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 41. Maria

  Banii se fac la Paradiz daca stai vreo 10 ore online, sunt bani frumosi, dar e foarte obositor programul si nu te iarta sefii cu nimic, ba te mai si taxeaza daca nu esti online.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 42. Nadia

  Petrecerile si vacantele cu Paradiz sunt inexistente, sunt doar minciuni. Ins chimb au fost seriosi cu bonusul de angajare si cursurile de la engleza. Mi le-au platit integral.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 43. Nadinne

  Se fac diferente mari intre angajatele de la Paradiz. Unele nu primesc bonus de angajare, altele da, unele ai cazare gratis, aletele nu. E așa și așa. Camerele arata bine, ca in poze, iar serviciile de infrumusetare sunt preferatele mele, te fac s ate simti ca o printesa.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 44. Nora

  Eu am primit bonusul de angajare la Paradiz dupa 3 saptamani, trebuiau macar sa ma anunte. Camerele arata asa si asa, poate ai noroc uneori sa le primesti pe alea luxoase. Echipa de fotografi este profesionala, dar uneori te pun sa pozezi mai indecent si nu iti cade prea ok, cel putin mie nu.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 45. Ofelia

  Șefii de la Paradiz ar face bine sa stea acasa ca tare faina e atmosfera la studio cat nu sunt ei. Se cearta continuu si vorbesc prea tare de se aude si pe camere la clienti. petrecerile sunt dese si ne distram super mult. Per total e ok atmosfera la ei.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 46. Otilia

  Nu iti dau banii la timp la Paradiz. Esti paltita bine, dar nu cand ai nevoie de ei. Studioul arata bine, am avut cazare gratis timp de 2 saptamani pana mi-am gasit o chirie mai frumoasa.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 47. Olti

  Cele mai frumoase prietenii la Paradiz le am, ne intelegem super bine intre noi. Camerele nu sunt cele mai frumoase, miroase urat și eplin de praf. Fotografii sunt uneori cam porcosi si vin sa te atinga ca sa te aseze la poze, dar stim ca de fapt vor doar sa ne pipaie.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 48. Jessica

  Cea mai frumoasă perioadă din viața mea a fost cât am fost angajată la Paradiz. Vacanțe de vis, super petreceri și am făcut bani destui ac să mă pot muta în altă țară. Mulțumesc celor de la Paradiz pentru că mi-au asigurat viitorul!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 49. Camelia

  Numai cuvinte de lauză la adresa managerilor de la Paradiz! S-au comportat foarte frumos cu mine cât am făcut videochat la ei, camerele sunt bestiale, bonusuri lunare. Mi-am cumpărat apartamentul și mașina pe care mi le doream. Paradiz top!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 50. Petronela

  Multe sunt avantajele dacă faci videochat la Paradiz. Eu primesc bonusuri lunare, programul este flexibil, poți lucra când și cât vrei tu, iar colegele sunt super mega de treabă. Sunt mândră că sunt model la Paradiz.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 51. Cristina

  Buna fetelor! Eu sunt Ana si de cand lucrez la VIXEN sunt mult mai linistita! Locul de muncă este foarte placut, studioul arata foarte bine si este foarte curat, iar patronii au grija sa ne asigure tot ce avem nevoie. Am facut sedinte foto profesionale, filmulete pentru site-uri si teambuildinguri. Inainte sa vin aici am lucrat la un studio foarte mare, dar acolo atmosfera era foarte rece, nu am fost deloc respectata si apreciata cum sunt aici. Recomand VIXEN Studio din toata inima!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 52. ALINA

  La VIXEN Studio am liniște de vreo 5 ani. Adică am ajuns în punctul în care îmi permit să trec pe la studioul de videochat doar când simt eu că trebuie, avem o colaborare faină la care n-aș putea renunța.

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 53. ancuta

  Nu iti dau banii la timp la Paradiz. iar apoi dupa multe cautari am inceput colaborarea cu VIXEN STUDIO si am ajuns intr-un timp scurt la 2500$/perioada.bravo,VIXEN

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this
 54. ancuta

  Buna fetelor! Eu sunt anca si de cand lucrez la VIXEN sunt mult mai linistita! Locul de muncă este foarte placut, studioul arata foarte bine si este foarte curat, iar patronii au grija sa ne asigure tot ce avem nevoie. Am facut sedinte foto profesionale, filmulete pentru site-uri si teambuildinguri. Inainte sa vin aici am lucrat la un studio foarte mare, dar acolo atmosfera era foarte rece, nu am fost deloc respectata si apreciata cum sunt aici. Recomand VIXEN Studio din toata inima!

  DE AJUTOR(0) IRELEVANT(0)You have already voted this

  Scrie Recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  VIXENSTUDIO #1 IN IASI, BONUS 1000EURO LA ANGAJARE! VREAU BONUS!
  BestChat.ro
  Logo
  Compara Serviciile
  • Total (0)
  COMPARA
  0
  Suntem online!
  Suntem online!
  Suntem online!