Site logo
Descriere

JustFriends Studio este un studio de videochat din judetul Bacau cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Rolul unui studio de videochat este sa isi sustina modelele in a realiza castiguri cat mai mari si a le ajuta sa isi indeplineasca propriile vise. Castigurile sunt sigure, la fel ca si job-ul si intregul studio, fiind 100% legali si autorizati in acest domeniu.

Experienta in domeniu

Cum orice studio de videochat are nevoie de o echipa formata din oameni profesionisti pe care se poate baza, echipa din spatelele modelelor are o experienta de peste 10 ani, ce au cunostinte ce includ majoritatea update-urilor si toate noutatile din aceasta industrie. De asemenea, echipamentele noastre sunt de ultima generatie, pentru a reda calitatea si pentru a ajuta modelele sa isi desfasoare activitatea mult mai usor. Spatiul de lucru este atent decorat, in ton cu cerintele de pe piata, astfel incat imaginea de ansamblu sa fie perfecta, atat pentru cei care vizioneaza cat si pentru modelele noastre.

Studio Videochat Bacau 100% legal

Orice domeniu de activitate este reglementat prin legi, la fel si domeniul videochatului. Acesta este reglementat de legi pe care JustFriends Studio le respecta in totalitate. Modelele vor incheia contracte in care se specifica drepturile si obligatiile ambelor parti, care respecta 100% legislatia in vigoare. Contractele de munca se incheie incepand cu prima zi lucratoare si fiecare model va primi un exemplar.

Experienta nu este obligatorie

Stim ca majoritatea locurilor de munca necesita o experienta in acel domeniu. La noi experienta nu este obligatorie, in schimb avem nevoie ca tu sa fii ambitioasa si sa iti dai interesul in tot ce vei face. Acest lucru te va ajuta sa practici job-ul cu usurinta dar te va ajuta sa realizezi si venituri mult mai mari. Asadar, te asteptam intr-o echipa unita, gata sa te ajute in realizarea propriilor vise.

Program de lucru flexibil

JustFriends Studio iti ofera posibilitatea unui job cu program de lucru flexibil. Asadar, vei avea cum sa iti organizezi timpul astfel incat sa te poti ocupa si de hobby-urile tale, alte activitati, facultate etc. De asemenea, trebuie sa stii faptul ca un timp mai scurt de lucru, sau dezorganizat, nu iti va aduce castiguri mari. Va fi nevoie sa stii sa te organizezi pentru a putea castiga venituri extraordinare.

Oraș / Adresa
Județ
Follow us
Deschis
Deschis azi 24 de ore
 • Luni

  Deschis 24h

 • Marti

  Deschis 24h

 • Miercuri

  Deschis 24h

 • Joi

  Deschis 24h

 • Vineri

  Deschis 24h

 • Sâmbătă

  Deschis 24h

 • Duminică

  Deschis 24h

 • 14 aprilie, 2024 3:43 pm ora locala

Categorii studio
Formular de contact

 • Nu există recenzii încă, tu o poți scrie pe prima!
 • Add a review
  Phone icon
  0732.112.112
  Ai intrebari?
  WhatsApp icon
  0732.112.112