Site logo
Descriere

Ne-am infiintat acum mai bine de 16 ani si, de-atunci, am crescut constant, alaturi de cei care ne-au fost aproape. Lucram mereu cu placere si, in fiecare zi, ne bucuram sa vedem ca munca noastra se materializeaza in bunastarea tuturor celor implicati.

Experienta ne-a invatat...

Ca profesionalismul este cheia succesului in acest domeniu. Si ca exista mereu lucruri noi de invatat, dar cel mai important e sa le pui in practica.

Mai jos, iata parcursul nostru de la infiintare si pana astazi:

Experienta de 1-3 ani: Eram un studio care cunostea o buna parte din domeniu si care eram constienti ca mai avem multe de invatat, aplicat si imbunatatit. Eram permisivi pentru ca ne doream sa fim aproape de modele, dar totodata nu aveam o infrastructura, un sistem organizational si niste reguli bine puse la punct. Mergeam pe incredere si nu luam intotdeauna deciziile la timp, dar ne doream enorm sa facem performanta.

Experienta 4-7 ani: In aceasta perioada, impusesem un sistem de reguli si o buna organizare. Rezultatele incepusera sa creasca considerabil, ne indrepteam catre performanta pe care ne-o doream, dar simteam ca, uneori, atmosfera putea deveni stresanta. Munceam mult, colaboram cu multe modele si actionam pe fast-forward.

Experienta 8-16 ani: Am trecut prin experienta celor doua etape de mai sus, am invatat si am evoluat. Am ajuns la concluzia ca reteta succesului este de a imbina armonios o atitudine calda, umana, relaxanta, cu o serie de reguli care sa ne sustina principalul scop: performanta. Acum suntem un studio care are incredere in multumirea modelelor fata de noi. Facem acest business cu zambetul pe buze si emanam putere si convigere. Performanta e sustinuta constant prin experienta noastra, echipa noastra, traficul si training-ul oferit.

Misiunea noastra este de a deveni cel mai performant studio din industrie. Nu cel cu cel mai mare numar de modele. Ci studioul cu modelele care castiga cel mai mult. Suntem selectivi si le alegem doar pe cele carora li se potriveste cultura companiei noastre.

Daca si tu esti axata pe performanta si vrei un job de vis cu care sa-ti depasesti targeturile financiare luna de luna, contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem.

Oraș / Adresa
Deschis
Deschis azi 24 de ore
 • Luni

  Deschis 24h

 • Marti

  Deschis 24h

 • Miercuri

  Deschis 24h

 • Joi

  Deschis 24h

 • Vineri

  Deschis 24h

 • Sâmbătă

  Deschis 24h

 • Duminică

  Deschis 24h

 • 10 aprilie, 2024 9:05 pm ora locala

Categorii studio
Formular de contact

 • Nu există recenzii încă, tu o poți scrie pe prima!
 • Add a review
  Phone icon
  0732.112.112
  Ai intrebari?
  WhatsApp icon
  0732.112.112