Site logo

Top 10 cele mai bune studiouri de videochat din România

În prezent, nu am acces la date actualizate în timp real, deoarece ultima actualizare a cunoștințelor mele a avut loc în septembrie 2021. Totuși, la acea dată, câteva dintre cele mai bune studiouri de videochat din România, care au fost apreciate de modelele de videochat și au avut reputație bună, erau:

 1. Studio 20 – Este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate studiouri de videochat din România, cu mai multe locații în București și în alte orașe mari din țară. Studio 20 oferă modelelor oportunități deosebite de câștig și un mediu de lucru profesional.
 2. Charm Group – Este un studiou de videochat cu sediul în București, cunoscut pentru servicii de calitate și facilități moderne. Charm Group oferă modelelor suport și instruire specializată pentru a le ajuta să obțină rezultate optime în industria videochatului.
 3. Cleo Studio – Acest studio de videochat, situat în Cluj-Napoca, este renumit pentru managementul său profesionist și pentru beneficiile oferite modelelor. Cleo Studio pune accent pe confortul și bunăstarea angajatelor sale.
 4. Studio Elite – Situat în Timișoara, Studio Elite se evidențiază prin infrastructura sa modernă și prin servicii personalizate. Acest studio oferă modelelor asistență tehnică și susținere în atingerea obiectivelor financiare.
 5. DX Studio – Cu sediul în Craiova, DX Studio este apreciat pentru mediul său prietenos și profesional. Acest studio oferă modelelor șansa de a lucra într-un cadru plăcut și de a câștiga venituri competitive.
 6. Hotsweet Studio – Situat în Iași, Hotsweet Studio oferă modelelor un mediu de lucru confortabil și condiții avantajoase. Studioul se preocupă de bunăstarea modelelor și oferă asistență constantă.
 7. Diva Studio – Cu locații în București și Constanța, Diva Studio este apreciat pentru serviciile sale de calitate și pentru atenția acordată nevoilor modelelor. Acesta oferă modelelor oportunități de dezvoltare și câștiguri atractive.
 8. Velvet Studio – Situat în Brașov, Velvet Studio se remarcă prin facilitățile moderne și prin atmosfera plăcută. Acest studio oferă modelelor suport individualizat și programe de instruire pentru a le ajuta să-și maximizeze veniturile.
 9. Glamour Studio – Cu sediul în Cluj-Napoca, Glamour Studio se bucură de o reputație bună în rândul modelelor de videochat. Acest studio oferă modelelor un mediu sigur și confortabil și o gamă variată de servicii.
 10. Angel Studio – Situat în Iași, Angel Studio este cunoscut pentru abord

Comments

 • Nu există recenzii încă, tu o poți scrie pe prima!
 • Add a comment
  Phone icon
  0732.112.112
  Ai intrebari?
  WhatsApp icon
  0732.112.112